CHOCOLATE OR NOT? - ADVENT CALENDARS

21:52

Výsledek obrázku pro advent calendar diyKdyž jsme byli ještě děti, měli jsme adventní kalendáře s čokoládou. Většina z nás měla hroznou chuť slupnout je najednou. A taky bychom to určitě udělali, kdyby nás rodiče nehlídali. Teď už příchod Štědrého dne neodpočítáváme společně s okýnky čokolády v adventním kalendáři, ale spíše jako kolik dní spěchu a chaosu nás ještě čeká než všechno uděláme, uklidíme, napečeme a nakoupíme.


Někteří si i v dospělosti koupí čokoládový adventní kalendář, aby si tyto uspěchané a chaotické dny trochu zpříjemnila. Na ty, kteří si čokoládu před svátky odpustí (přece jenom sladkého cukroví bude na Vánoce víc než dost) v poslední době začali myslet i jiné firmy. A tak než začne prosinec se společně podíváme, jak si poslední dny před Vánoci můžeme zpříjemnit i jako dospělí :)


1. Tradiční čokoládový kalendář

Začneme klasikou. Čokoládový adventní kalendář (alespoň ten obyčejný) si za pár korun může dovolit každý a čokoláda je na nervy přece nejlepší ;)


Související obrázek



2. Kosmetický kalendář

V poslední době jsou kosmetické kalendáře velkým trendem. Tady už je cena trochu vyšší, většinou je v řádu stokorun, spíše kolem tisícovky. Letos mě zaujaly kalendáře třeba od Makeup revolution, od Nyx nebo klasika od Douglas.


Makeup Revolution adventní kalendář - Makeup Advent Calender 2017
Adventní kalendář od Makeup revolution obsahuje rtěnky, rozjasňovače nebo třeba štětce.
NYX Professional Makeup Rtěnka NYX Professional Makeup PRODUCT
Adventní kalendář od Nyx je plný různých rtěnek této značky.

Douglas dekorace a dárky Adventní kalendář Adventní kalendář pro dámy PRODUCT
Adventní kalendář od Douglas obsahuje třeba pleťové masky, rtěnky, malé sprchové gely a spoustu dalších věcí.




3. Kalendář se šperky

Možná trochu méně známá alternativa adventního kalendáře. Ale pokud si více než na kosmetiku potrpíte na náušnice, přívěsky a řetízky, pak i vy si přijdete letos na své. Jeden takový najdete letos třeba v H&M.



H&M Adventní kalendář




4. Kalendář vlastní výroby

Pokud vás nezaujal žádný z adventních kalendářů, které jsou letos v nabídce, zkuste si ho vyrobit sami. Stačí udělat například papírové kornoutky a dát do nich to, co máte rádi. Pokud chcete být aspoň malinko překvapené, naplňte kornoutky, zadělejte je, zamíchejte a teprve poté očíslujte. Je jedno co si dáte dovnitř, ať už oblíbené bonbóny nebo třeba čaje, které máte rádi :) 


Ať už si vyberete jakýkoli z adventních kalendářů, tak mějte na paměti, že hlavní je, aby vám během předvánočního shonu dělal radost. 




Výsledek obrázku pro christmas holly



You Might Also Like

0 komentářů